Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Σύνολο: {{order.final_cost}}

Η Π. ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ IKE ιδρύθηκε το 1974 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή Σoλών για παπούτσια ανδρών και γυναικών.

Η ποιότητα της παραγωγής, της μεθοδολογίας εφαρμογής και του σύγχρονου εξοπλισμού παραγωγής μας έκανε την εταιρεία μας έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές σε  σόλες στην Ελλάδα.

Το ανήσυχο πνεύμα των στελεχών της εταιρείας, άνοιξε νέους ορίζοντες στην επιχείρησή μας ενσωματώνοντας την παραγωγή και αναπτύσσοντας ένα νέο τελικό προϊόν για τις γυναίκες.

Οι πελάτες μας είναι μεταπωλητές τόσο από την εγχώρια όσο και από τη διεθνή αγορά καθώς η αποδοχή  για τα  Σανδάλια μας ήταν άμεση .

Τα αναρίθμητα ενθαρρυντικά μηνύματα που λαμβάνουμε από όλο τον κόσμο για τα fantasy sandals  μας δίνουν τη δύναμη να σχεδιάζουμε με ενθουσιασμό και πάθος τα μελλοντικά μας σχέδια και μοντέλα.

 

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα  φυτικά  δέρματα και τις χρωματικές παραλλαγές που προσαρμόζονται.

Στη μόδα της ημέρας.

Τα σανδάλια μας αντιπροσωπεύουν σύγχρονες γυναίκες που επιδιώκουν να είναι κομψές και άνετες ταυτόχρονα.

Κλειδί για την επιτυχία μας ότι παραμένουμε πιστοί σε κάθε ζευγάρι.

Το πάνω μέρος εγχέεται απευθείας στη σόλα PU που καθιστά την κατασκευή μας πολύ ασφαλή αλλά ταυτόχρονα πολύ μαλακή .

Τα δερμάτινα ανατομικά πέλματα απορροφούν τον ιδρώτα και στηρίζουν σωστά τα πόδια.

Το μόνο που έχετε να ανησυχείτε είναι να απολαύσετε τις βόλτες σας!

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η Πολιτική της επιχείρησης καθώς και οι αντικειμενικοί σκοποί της για την Ποιότητα εκφράζονται όπως παρακάτω:

Η επιχείρηση Π. ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ Ι.Κ.Ε. είναι δεσμευμένη να σχεδιάζει, να παράγει και να εμπορεύεται υποδήματα (καθώς και να παρέχει εξυπηρέτηση μετά την πώληση), απόλυτα συμμορφούμενα με συγκεκριμένες προδιαγραφές και απαιτήσεις, για την πλήρη και συνεχή ικανοποίηση των πελατών της, τα οποία ελέγχονται ως προς την ποιότητα τους πριν από την παράδοσή τους.

Μέσα από την αρμονική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων παραγόντων (διεύθυνση, προσωπικό, συνεργάτες / υπεργολάβοι, προμηθευτές, πελάτες) διασφαλίζει την επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου της (παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων / Υπηρεσιών για την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών της). Η επιχείρηση δεσμεύεται για την γνωστοποίηση της παρούσας πολιτικής σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Η συνέπεια και η παροχή ποιοτικών προϊόντων & υπηρεσιών οδηγούν την επιχείρηση σε μακροπρόθεσμα οφέλη, τα οποία είναι πάντοτε σημαντικότερα από τα βραχυπρόθεσμα.

Για την ικανοποίηση των παραπάνω, η επιχείρηση έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις διεργασίες της.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας παρακολουθείται, συντηρείται και βελτιώνεται μέσα από προγράμματα επιθεωρήσεων, αξιολογήσεων και ανασκοπήσεων. Είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να δίνει βάρος στην πρόληψη, χωρίς όμως να υποτιμά μηχανισμούς διορθωτικών ενεργειών, όταν διαπιστωθεί μη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις.

Η επίτευξη των στόχων επιτυγχάνεται με σύγχρονη τεχνογνωσία, συμμόρφωση με τις νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις, συμμόρφωση ως προς τις συνθήκες της αγοράς και του ανταγωνισμού, με την απασχόληση προσωπικού κατάλληλα εκπαιδευμένου, με βοηθητικές λειτουργίες και με παροχές των απαραίτητων πόρων (δηλαδή των ηθικών και υλικών μέσων), με συνεχή ευαισθητοποίηση και ενημέρωση σε θέματα Ποιότητας. Οι ειδικότεροι στόχοι ανά λειτουργία της επιχείρησης καθιερώνονται και ανασκοπούνται μέσω των Ανασκοπήσεων Διοίκησης.

Όλα τα παραπάνω εγγυώνται τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις για την Ποιότητα και την πορεία σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015, καθώς και τη δέσμευση της επιχείρησης για συνεχή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

About Our Company